De 4 dingen die je moet weten over de witgevlokte Nordmann-spar – Sapin Belge Ga naar de inhoud

Welkom gast

Gelieve inloggen of registreren
Les-4-choses-que-vous-devez-savoir-sur-le-sapin-Nordmann-floqué-blanc Sapin Belge

De 4 dingen die je moet weten over de witgevlokte Nordmann-spar

Het kiezen en kopen van een kerstboom met witte sneeuwvlokken kan een moeilijke taak zijn. Het zal je misschien verbazen dat dit het beste moment is om er een te bestellen. Maar geen paniek, als je niet weet welke je moet kopen, zullen we in dit artikel mijn ervaringen en mijn mening met je delen.

Laten we eerst beginnen met de voordelen van een witgevlokte Nordmann-spar .

 

Wat zijn de voordelen van de witgevlokte Nordmann-spar?

Een gevlokte Nordmann-spar is de kracht van Nordmann, ondersteund door de voordelen van gevlokt! Kortom een ​​nog elegantere, nog resistentere boom. Het geeft je witte boom een ​​delicaat en realistisch sneeuweffect. Flocking is het plaatsen van een laag katoen op de uitgebalanceerde takken van uw Nordmann-spar, met behulp van een speciale techniek die we later zullen zien.

Het massaal doet niets af aan de kwaliteiten van de Nordmann-spar, laten we ze onthouden:

  • Zeer resistente naalden: ze zijn nog steviger dankzij de bevlokking met behulp van lijm.
  • Hittebestendige spar: deze weerstand wordt vergroot door het bevlokken.
  • Bossig dankzij langzame groei.
  • Gemakkelijk te decoreren: dankzij de uitgebalanceerde vorm en de goed gedefinieerde lagen.
  • Ultravers: onze Les Nordmann worden uiterlijk 20 november gesneden of in pot geleverd.
  • Geurloos: de Nordmann-spar is vrijwel geurloos, wat in bepaalde professionele omstandigheden handig kan zijn. Flocking voegt ook geen geur toe en wijzigt de zeer lichte geur van natuurlijke Nordmann niet.

 

Drie belangrijke dingen die u moet weten over massaal:

Flocking is het aanbrengen van nepsneeuw op uw boom, door gelijktijdig kruisstraalspuiten van lijm op waterbasis en katoenvezels. Massaal kan worden gedaan op binnen- en buitenbomen van alle soorten en maten.

Katoen wordt feitelijk verpulverd in de vorm van een poeder, een zogenaamde vlok. De vlok is een katoenvezel, voelt zacht aan en is absoluut resistent. Uiteindelijk komen je naalden niet van de boom en komen de vlokken niet van de naalden. Het massaal bijeenbrengen zal succesvol zijn, op voorwaarde dat je een perfect kegelvormige boom hebt.

Met welke elementen moet u rekening houden bij het kiezen van een witgevlokte Nordmann-spar?

Het licht

Gloeilamp: Gloeilampen worden traditionele lampen of klassieke lampen genoemd. Ze geven een heldere glans af en ik geef de voorkeur aan hun kleur.

LED: LED-lampen geven een blauwachtig licht af en zijn iets warmer. Als je dus een boom koopt, zorg er dan voor dat je warme LED-lampjes koopt als je de blauwe tint niet wilt.

Lampen

Er is ook de vraag hoeveel lichtjes er in een boom moeten zitten. De norm is dat er elke 1,5 meter 100 lampen moeten zijn. Hier volgt een standaard en eenvoudige uitleg voor het aantal lampen.

  • Van 230 tot 250 cm: 700 1.000 lampen
  • Van 250 tot 90 meter: 1.000 tot 1.300 lampen
  • Meer dan 90 meter: 1.500 2.000 lampen

Naalden

Er zijn verschillende soorten kunstnaalden en als u online koopt, is het moeilijk om te weten wat u koopt. Het voordeel van het kiezen voor een gevlokte boom is dat de naalden bedekt zijn en de vorm minder belangrijk is.

Realistische naalden: deze naalden zien eruit als echte dennennaalden. Ze imiteren een echte naald in structuur, textuur en kleur. De realistische dennennaalden zijn daarom gemaakt van polyethyleen plastic (afgekort PE) dat in een mal wordt geïnjecteerd om deze naalden te vormen. Ze hebben een driedimensionale vorm.

Conventionele naalden/PVC-naalden: PVC-naalden (of polyvinylchloride-naalden) zijn dun en plat en lijken meer op een papieren naald. Sommige bedrijven noemen ze klassieke naalden. Soms bevatten dennenbomen deze naalden in de buurt van de stam van de dennenboom om volheid te creëren.

Massaal

Sommige bomen zijn licht afgestoft. En andere zijn behoorlijk zwaar, vergelijkbaar met die je in veel witte kerstbomen aantreft. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan zwaar bevlokte bomen, maar dat is slechts mijn mening. Ik vind dat de ornamenten spectaculairder zijn op een witte boom.

Vorm

Er zijn veel verschillende vormen voor kunstkerstbomen, net als echte bomen. Bepaal waar uw witte boom geplaatst zal worden om de vorm te bepalen die het beste bij u past. Ik weet zeker dat er een boom tussen zit die bij jouw stijl en jouw huis past.

Hoe kerstbomen verzamelen?

Witte kerstboomvlokkensets bevatten een vernevelingspistool, dat een gelijke hoeveelheid massaal en water filtert om een ​​gelijkmatige, realistische uitstraling te verkrijgen. Kerstboomvlokkensprays en zelfklevende poeders, die mensen zelf aanbrengen (de meest populaire methode).

Als je het zelf thuis wilt doen, volgen hier enkele tips om een ​​onberispelijk resultaat te bereiken:

  • Werk in een kelder, garage of buiten. Als dit niet mogelijk is, bedek de grond onder de boom dan met een zeildoek of een oud laken; het witte poeder kan rommelig zijn.
  • Draag een veiligheidsbril, handschoenen en een masker om u te beschermen tegen inname van schadelijke stoffen.
  • Begin bovenaan de boom en werk zo naar beneden. Een deel van de vlok zal van de naalden vallen en op de onderliggende takken terechtkomen. Dit geeft een natuurlijker uiterlijk van sneeuwval en bespaart u dubbel werk.
  • Breng alleen massaal aan op de toppen van de naalden en laat deze clusters vormen. Verdeel het niet over de naalden en breng het niet aan op de onderkant van de takken; dit zou het er kunstmatiger uit laten zien.
  • Als u een zelfklevend poeder gebruikt, zal een handzeef uw werk veel gemakkelijker maken. Gebruik een spuitfles om een ​​deel van de boom met water te besproeien, doe wat stroom in de zeef en zeef het op de vochtige boom. Besproei het gevlokte gedeelte opnieuw met water. Let op: Een gevlokte boom mag hierna niet opnieuw nat worden, anders droogt hij niet uit.
  • Overweeg om je eigen massaal te maken. Zeepkrullen zijn de meest praktische en betaalbare optie (hoewel wasmiddel, scheerschuim en kokosnoot ook werken). Meng de zeepspaanders met het vloeibare maizena of de witte lijm in een blender op gemiddelde snelheid. Voeg heet water toe en blijf kloppen tot het mengsel de consistentie van noga heeft. Gebruik een penseel om het mengsel in kleine aanrakingen aan te brengen.
  • Nadat u klaar bent met het aanbrengen van het bevlokken, laat u de boom acht tot 24 uur drogen, afhankelijk van de grootte van de boom.
  • Als u van plan bent kerstverlichting toe te voegen, plaats deze dan uit de buurt van de massa.

In onze winkel vindt u ook natuurlijke Nordmann-sparren en alle decoraties voor uw kerstboom

Les-7-choses-que-vous-devez-savoir-sur-le-gui-de-Noël. Sapin Belge
Quel-sapin-de-Noël-est-le-plus-Ecolo Sapin Belge

Uw verlanglijst