Kerstboom: houd uw kat op afstand en bescherm uw boom. - Belgische spar – Sapin Belge Ga naar de inhoud

Welkom gast

Gelieve inloggen of registreren
Sapin-de-Noël-éloigner-son-chat-et-protéger-son-sapin. Sapin Belge

Kerstboom: houd uw kat op afstand en bescherm uw boom.

Kerstboom: houd uw kat op afstand en bescherm uw boom.

Ieder jaar, in de maand van December , je wordt verscheurd tussen je verlangen om versieren jouw huis voor Kerstmis en de liefde die je voor jezelf hebt kat , die je niet kunt uitschelden, ook al verandert hij je woonkamer in slagveld . Voor sommige katten is de kerstboom een ​​ander spel dat ze niet snel zullen opgeven. Er zijn er echter enkele tips die helpen om hem ervan te weerhouden jouw te vernietigen leuke decoratie .

Minimaliseer schade en verleid uw kat niet

Na hebben een mooie kerstboom gekocht En als je hem met zorg hebt versierd, is er niets vervelender dan te ontdekken dat je kat er veel plezier in heeft om alles uit elkaar te halen. DE ballen hem intrigeren, slingers kietel hem en takken van de dennenboom is een prachtig spel, waarboven en beneden hij zich graag een weg baant. Allereerst is het noodzakelijk om de ideale plek te vinden installeer uw boom. De kat mag dat niet kunnen beklimmen erop of spring er bovenop. Houd ze dus weg banken en het meubilair dat als springplank kan dienen. Probeer zo vaak mogelijk, en vooral 's nachts, de toegang tot de kamer waarin de boom is geïnstalleerd te verbieden.

Tips om de kat ervan te weerhouden met de kerstboom te spelen

Basisadvies, maar vergeet het niet, de decoraties kostbaar en kwetsbaar zullen veiliger zijn op hoogte. Plaats er geen bal op zijn ooghoogte. Bovendien kan het zo zijn gevaarlijk voor hem als er scherven en puin van glas op de grond liggen. In plaats van te willen dat hij koste wat het kost de boom niet aanraakt, kun je de tegenovergestelde optie kiezen. Onder de kast kunt u een klein mandje plaatsen dennenboom en hij zal er een gewoonte van maken zich daar te vestigen, zonder aandacht te schenken aan alle andere takken die zo aantrekkelijk voor hem zijn. Eindelijk, als je hem echt weg wilt houden van de boom, bestrooi de basis van de boom ermee afstotend . Er zijn natuurlijke insectenwerende middelen verkrijgbaar in dierenwinkels. Er is een goed afweermiddel dat we allemaal in huis hebben: koffie. Katten haten koffie of sommige citrusvruchten , omdat ze gevoelig zijn voor de bittere geur. Zet een kopje koffiedik of schil en sinaasappelschillen en hij mag niet dichterbij komen. Wat de oplossing ook is, vergeet niet om uw boom altijd aan de basis te stabiliseren, je weet maar nooit, en wees voorzichtig met de boom elektrische slingers .

Acheter-en-ligne-un-sapin-de-Noël-en-pot-tout-ce-qu-il-faut-savoir. Sapin Belge

Uw verlanglijst