□
Online een kerstboom op pot kopen: alles wat je moet weten. – Sapin Belge Ga naar de inhoud

Welkom gast

Gelieve inloggen of registreren
Acheter-en-ligne-un-sapin-de-Noël-en-pot-tout-ce-qu-il-faut-savoir. Sapin Belge

Online een kerstboom op pot kopen: alles wat je moet weten.

Online een kerstboom op pot kopen: alles wat je moet weten.

Het is waar dat het kopen van een kerstboom in een pot is de meest ecologische oplossing. Daar De minst ecologische van de oplossingen is de kunstboom en de gekapte kerstboom komt op de tweede plaats. Je hoeft je niet af te vragen hoe u van uw boom af kunt komen als Kerstmis voorbij is, is alles al beslist, de boom in pot kan worden herplant of in de pot blijven staan, maar hij gaat wel naar buiten. Als deze oplossing u in de verleiding brengt, zijn er toch een paar details die u moet weten.

Hoe lang gaat een kerstboom in pot mee?

Als je je afvraagt ​​hoe lang een kerstboom in pot meegaat, is het antwoord simpel: voor altijd. Als je er goed voor zorgt, wordt de boom logischerwijs ofwel opnieuw geplant en zal hij op een dag de koning van je tuin worden, ofwel blijft hij in de pot staan ​​en kun je hem elk jaar opnieuw gebruiken. Aan de andere kant, als de vraag was hoe lang je een potboom binnen kunt houden, is het antwoord heel anders. Een boom in pot kan slechts 7 tot 10 dagen binnen worden gehouden. Als de dennenboom perfect bestand is tegen de winter, komt dat doordat het sap is gezakt en pas weer naar boven zal komen als het goede weer terugkeert. Als u echter een boom binnenshuis installeert, zal het warm zijn en zal het sap in de boom stijgen. Helaas zal het sap bevriezen zodra de boom weer buiten staat en zal de boom afsterven. Dit is de reden waarom weinig sparren in potten de kerstperiode overleven. Het is daarom raadzaam om hem zo min mogelijk dagen binnen te halen. De andere oplossing is om hem in een relatief koele kamer te bewaren.

Moet u uw potboom water geven?

Als je een boom in pot hebt, moet je hem net als elke kamerplant verzorgen en daarom moet je hem water geven. Maar wees voorzichtig, te veel water kan de boom verdrinken, wat de dood tot gevolg zou hebben. Het is belangrijk dat de pot drainagegaten heeft en bijvoorbeeld op een schaal staat. Het is beter dat de grond permanent vochtig blijft dan dat deze onder water komt te staan ​​zodra u merkt dat het substraat volledig droog is geworden.

Waar koop je een kerstboom in pot?

De meeste boomverkopers bieden ook potbomen aan. Wij raden u echter aan om uw potboom online te kopen , omdat dit de snelste, veiligste en meest betrouwbare oplossing is. ecologischer. Naast besparingen op transport en bezorggemak, bieden wij laten we 10 bomen herplanten voor elke verkochte boom.

Sapin-de-Noël-éloigner-son-chat-et-protéger-son-sapin. Sapin Belge
Pourquoi-acheter-un-sapin-de-Noël-en-ligne-est-écologique Sapin Belge

Uw verlanglijst